Only I can change my life, no one can do it for me

Werkwijze

Leefstijl- en voedingsanalyse

Wanneer de klik er is tijdens het kennismakingsgesprek en we besluiten om dit traject in te gaan dan start ik altijd met een intake. Deze intake duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur waarin we verwachtingen en doelen gaan uitspreken, een integrale vitaliteitscheck doen, een persoonlijk vitaliteitsplan opstellen en een leefstijl- en voedingsanalyse maken.

Hieruit voortvloeiend kunnen er verschillende trajecten gekozen worden. Alles is afhankelijk van het doel dat je hebt. Wil je alleen een focus op een voedings- en bewegingsplan (= fysiek) of wil je een algeheel vitaliteitstraject waarbij ik daarnaast je ook op mentaal en sociaal-emotioneel vlak ga coachen. Ik vertel niet wat je moet doen, maar begeleid je om weer inzicht te krijgen hoe jij je leven wilt leven.

Ben je er klaar voor om dit leerproces door te gaan en weer helemaal de regie in eigen handen te hebben?

Bedrijven

Naast particulier ben ik ook een leefstijlcoach voor bedrijven die ervoor zorgt dat de werknemers weer gezond en vitaal worden, want alleen dan dragen ze bij aan een gezonde organisatie. Als ondernemer wil je het beste voor je organisatie en je werknemers. Wanneer je personeel met plezier naar het werk gaat, maakt dat jou als werkgever aantrekkelijk en productief.

Duurzame inzetbaarheid, dat is wat je wilt voor je personeel. Het beste uit ze naar boven halen. Daarvoor zijn er diverse mogelijkheden zoals individuele coaching, leefstijl- en voedingsanalyse, maar ook een vitaliteitsdag voor een groep is een optie. Dit is echter altijd maatwerk en kan ik toelichten in een vrijblijvend gesprek.